HTML

Boogie Mamma

Az egyik leghosszabb ideje aktív magyar skazenekar, rengeteg poénnal, fetrengéssel, ugrálással, évi néhány nagy koncerttel és egy hébe-hóba frissülő bloggal.

Friss topikok

2011.01.01. 20:00 Zubreczki Dávid

Szeretnél Boogie Mamma-koncertet szervezni?

Nos akkor nincs más dolgod, mint megkeresni minket! Akár itt a blogon, akár a boogiemamma@gmail.com címen. Ha tudni szeretnéd, mire számíthatsz, itt egy bazi nagy pdf-fájl, amit kifejezetten koncertszervezőknek állítottunk össze. A benne szereplő kontaktok már sajnos nem élnek, de a lényeg benne van. Hajrá, hajrá, hívjatok.

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://boogiemamma.blog.hu/api/trackback/id/tr22551970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vyca 2011.01.05. 23:59:17

Hmm.. Ez lehet csak nekem nem világos, de ez koncertszervezői állásajánlat, vagy "hívjatok minket és fergeteges bulit csapunk nálatok" típusú felhívás?

Zubreczki Dávid · http://instagram.com/zubreczkidavid 2011.01.06. 07:02:42

@Vyca: nekem se világos, de a lényeg, h lusták vagyunk koncertet szervezni, de amúgy szeretünk koncertezni :) szóval igen, ilyesmi
süti beállítások módosítása