HTML

Boogie Mamma

Az egyik leghosszabb ideje aktív magyar skazenekar, rengeteg poénnal, fetrengéssel, ugrálással, évi néhány nagy koncerttel és egy hébe-hóba frissülő bloggal.

Friss topikok

2010.07.30. 21:21 Zubreczki Dávid

Augusztus 7-én ismét Boogie Mamma-koncert Budapesten. Ja és ingyenes lesz

Drága kedves Közönség!

Szenzációs bejelentésünk van, idén is lesz Boogie Mamma lemezbemutató koncert! Az már kevésbé szenzációs, hogy idén is a tavalyi lemezt mutatjuk be. Mindenesetre a lényeg: 2010-ben sem maradtok Boogie Mamma nélkül Budapesten. Augusztus 7-én, szombaton este fél 9-től a Lánchíd pesti hídfőjénél játszunk vagy másfél órát a Nyár a Lánchídon fesztivál keretében. Természetesen nincs belépő!

 

Akik ott voltak a megelőző években is, azok ne lepődjenek meg, a Lánchíd ebben az évben nem lesz lezárva az autóforgalom elől. Ez nem azt jelenti, hogy egy járdaszigeten lépünk majd fel, a közönségnek meg ingáznia kell a 15-ös busszal a Clark Ádám és a Roosevelt tér között hogy elcsípjenek pár hangot, sem azt, hogy a belső sávban lepakoljuk a cuccunkat és a koncert addig tart, amíg a zenekar tagjainak több mint felét elcsapták az autók.

 

A színpad ugyanis valahol ott lesz a pesti hídfőnél, remélem megtaláljátok.

Na és persze remélem mi is!

 

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://boogiemamma.blog.hu/api/trackback/id/tr172188012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lamerdog 2010.08.08. 16:33:48

Nagyon jó koncert volt !! :D
Igazi Boogie mammás buli ! :)
süti beállítások módosítása